MENU

 

It all started when…

We besloten onze gasten het allerbeste te serveren. Onderstaand menu is speciaal voor u geselecteerd in samenwerking met onze lokale partners en leveranciers.

ONTBIJT 10u-12u

Snel ontbijtje 9
2 heerlijke koffiekoeken bestaande uit botercroissant, chocoladekoek,// vers gebakken brioche brood met beleg (kaas en ham) // de keuze uit koffie of en een vers sinaasappelsapje // take away en coffee on the go mogelijk

Warm ontbijt 13
Scrambled egg // spek // vers gebakken brioche brood met beleg (kaas en ham) // de keuze uit koffie of een vers sinaasappelsapje // take away en coffee on the go mogelijk

Taart & Zoet met koffie  5 
Overheerlijke verse taart van het moment // gemaakt door oma // kop koffie // take away en coffee on the go mogelijk

*we wisselen de taart van het moment regelmatig zodat u telkens weer verrast wordt. Vraag het gerust aan de chef.

BRUNCH 10u-12u

Op feestdagen verzorgen we een heerlijke en feestelijke brunch voor u. Hou onze Facebook in de gaten en meldt je aan voordat de tafel leeg is.

Zelf een brunch organiseren, dat kan natuurlijk ook, neem telefonisch contact met ons op en laat je inspireren.

All you can eat brunch 18
Koffie // waters // sinaasappelsap // ontbijtkoeken // koffiekoeken // chocolade // fruit // American pancakes // briochebrood // smaakvol zuurdesembrood // verschillende kazen // ham // knapperige granola // yoghurt // cornflakes // boter // diverse confituur // Luikse siroop 

Voor kinderen boven tot 12 jaar:  12 p.p.
Jonger dan 8: gratis

Heeft u een voedselallergie? Geef het aan, dan houden we hier rekening mee.

LUNCH 11u-15u

Ei gerechten

Groenteomelet 8 
Een klassieke omelet met champignon // tomaat // smakelijk zuurdesembrood voor ernaast

Boerenomelet 9
Een klassieke Vlaamse boerenomelet met mals spek // champignon // tomaat // smakelijk zuurdesembrood voor ernaast

Spek en ei 8
De luxe keuze uit een spiegelei of roerei met mals spek // twee eieren // smakelijk zuurdesembrood voor ernaast 


Brood gerechten


Gegrilde boterham met brie 8
Romige plakjes brie kaas // salade // en smakelijk zuurdesembrood

Soep van de het moment 5
Soep van het moment met smaakvol zuurdesembrood // bereid van locale producten die op dat moment de beste kwaliteit hebben // vraag het gerust aan de chef

Croque Brandt 8
Geroosterd zuurdesembrood met ham // kaas // honing // mosterd dressing // salade

Croque Gorgonzola 8
Geroosterd zuurdesembrood met gorgonzola kaas // mosterd dressing // salade

Burgers

Picanha burger 15
Een malse burger van 100% Belgische Kempense Roodbont koe // geserveerd op een brioche van natuurbrood // knapperige veldsla // tomaat

  • Extra lekker maken? Kies een topping
    - Keuze knapperig spek 1 
    - Keuze zacht buikspek 2 
    - Keuze cheddar  1 

Veggie burger 13
Een burger op basis van champignons // geserveerd op een brioche van natuurbrood // overheerlijke bbq saus // gebakken ajuin 

Vis burger puur 15
Zachte Belgische witvis van de grill // gegrild met vel // puur maar bestrooid met peper en zout // geserveerd op een brioche van natuurbrood // sla // romige remouladesaus

Rib burger  13
Zachte sparerib burger met een knipoog naar pulled pork // geserveerd op een brioche van natuurbrood // afgetopt met frisse en pikant gemarineerde kool

*alle burgers worden geserveerd met een frisse koolsla, knapperige frieten met huisgemaakte mayonaise of kriel aardappeltjes met zure room.


Salades

Salade veggie 12
Gezonde salade van seizoensgroenten // sla // een frisse dressing apart

*we wisselen de seizoensgroente regelmatig zodat u telkens weer verrast wordt

Salade kip 13
Gezonde salade van seizoensgroenten // malse gegrilde kip // een frisse dressing apart

Salade Vis 13
Gezonde salade van seizoensgroenten // zachte Belgische witvis van de grill // een frisse dressing apart

Salade Rund 13
Gezonde salade van gegrilde seizoensgroente // reepjes van 100% Belgische Kempense Roodbont koe // een frisse dressing apart

*alle salades worden geserveerd met een frisse dressing en biologisch natuurbrood


SHARING & BITES 14u-22u

Nachos Brandt to share 14
Warme tortilla chips // verse tomatensalsa // warme cheddar kaassaus // een topje  zure room // allemaal apart geserveerd voor de perfect mix

Grote trek? // met extra kip, rundvlees of pulled pork // vraag het gerust aan de chef


Focaccia met dip 7
Vers gebakken focaccia van artisjok en frisse olijven // met een romige dip 

Plankje vega 14
Warme tortilla chips // verse tomatensalsa // warme cheddar kaassaus // een topje  zure room // vers gebakken focaccia van artisjok en frisse olijven // allemaal apart geserveerd voor de perfect mix

Plankje charcuterie 9
Charcuterie van gebakken paté // tongstrelende gezouten ham // mosterd en appelchutney // geserveerd met biologisch natuurbrood

Plankje kaas 10
Selectie van mooi kazen // geserveerd met biologisch natuurbrood

Plankje vlees 15
Chefs special
// trio van vlees // mals en traag gegaard sparerib’je // zachte reepjes van 100% Belgische Kempense Roodbont koe // traag gegaard buikspek // biologisch wit natuurbrood natuurbrood // dips // warm geserveerd

let op: omdat het plankje vlees speciaal voor jou gemaakt wordt, duurt het iets langer voordat dit heerlijke warme plankje voor je neus staat.


DINNER 17u-22u

Starters

Nachos Brandt 7
Warme tortilla chips // verse tomatensalsa // warme cheddar kaassaus // een topje  zure room // allemaal apart geserveerd voor de perfect mix

Soep van het moment 5
Soep van het moment met smaakvol zuurdesembrood // bereid van locale producten die op dat moment de beste kwaliteit hebben // vraag het gerust aan de chef

Traag gegaard rib’je 8
Chefs Special // extra malse traag gegaarde sparerib // chilisaus // perfect voor de kleine honger

let op: omdat dit ribje speciaal voor jou gemaakt wordt, duurt het iets langer voordat dit heerlijke gerecht voor je neus staat.


Vlees

Traag gegaarde ribben 21
Chefs Special
// extra malse traag gegaarde spareribs // chilisaus // frisse koolsla // de keuze uit verse handgesneden frieten of kriel aardappeltjes met zure room

Bavette puur ‘for the men’ (300G) 29 
Een malse filet van de Belgische Kempense Roodbont koe // seizoensgroenten // de keuze uit verse handgesneden frieten met mayonaise of kriel aardappeltje met zure room

Huisgemaakte sauzen: Chimichurri salsa // peperroomsaus // champignon natuur // kruidenboter 

Bavette puur ‘for the ladies’ (200G) 23
Een malse filet van de Belgische Kempense Roodbont koe // seizoensgroenten // de keuze uit verse handgesneden frieten met mayonaise of kriel aardappeltje met zure room

Ode aan de kip 20
Duo van kip // diverse kip soorten // seizoensgroenten // de keuze uit verse handgesneden frieten met mayonaise of krielaardappeltje met zure room

*we wisselen het duo regelmatig zodat u telkens het verste vlees op uw bord krijgt. Vraag de chef naar het kip trio van de dag

Ode aan het varken 25
Trio van traag gegaarde spareribs // mals buikspek // gebraden varkens filet // heerlijk met seizoensgroenten // de keuze uit verse handgesneden frieten met mayonaise of krielaardappeltje met zure room 

*we wisselen het trio regelmatig zodat u telkens het verste vlees op uw bord krijgt. Vraag de chef naar het trio van de dag

Huisgemaakte sauzen: Chimichurri salsa // peperroomsaus // champignon natuur // kruidenboter

Speciaal stukske vlees 31
Een stukje rund, speciaal voor jou geselecteerd // het meeste verse rundvlees van de dag // entrecote of ribeye vlees van limousin, blond d'aquitaine, dubbeldoel, entrecote, rib eye // zie suggestie bord voor de beschikbaarheid

uiteraard heeft u de keuze uit verse handgesneden frieten met mayonaise of kriel aardappeltjes met zure room

Huisgemaakte sauzen: Chimichurri salsa // peperroomsaus // champignon natuur // kruidenboter

Erg veel vlees

Bavette 1KG (2 pers.) 68
To share // een malse steakfilet van de Belgische Kempense Roodbont koe // seizoensgroente // de keuze uit verse handgesneden frieten met mayonaise of krielaardappeltje met zure room


Speciaal stukje vlees 1KG (2pers.) 77
To share // Een stukje rund, speciaal voor jou geselecteerd // het meeste verse rundvlees van de dag // entrecote of ribeye vlees van limousin, blond d'aquitaine, dubbeldoel, entrecote, rib eye // zie suggestie bord voor de beschikbaarheid

Uiteraard geserveerd met seizoensgroente en heeft u de keuze uit verse handgesneden frieten met mayonaise of krielaardappeltje met zure room

Huisgemaakte sauzen: Chimichurri salsa // peperroomsaus // champignon natuur // kruidenboter

Vis

Belgische witvis 22
Zachte Belgische witvis // filet van de grill // gegrild met vel // puur maar bestrooid met peper en zout // heerlijk met seizoensgroenten // de keuze uit verse handgesneden frieten met mayonaise of krielaardappeltje met zure room 

*we wisselen de vis regelmatig zodat u telkens het aller verste op uw bord krijgt. Vraag de chef voor meer informatie.

Huisgemaakte sauzen: remoulade saus


Burgers

Picanha (Runds) burger 15
Een malse burger van 100% Belgische Kempense Roodbont koe // geserveerd op een brioche van natuurbrood // knapperige veldsla // tomaat

  • Extra lekker maken? Kies een topping
    - Keuze knapperig spek 1 
    - Keuze zacht buikspek 2 
    - Keuze cheddar  1 

Visburger 15
Een zachte Belgische witvis van de grill // gegrild met vel // puur maar bestrooid met peper en zout // geserveerd op een brioche van natuurbrood // sla // romige remouladesaus

Veggieburger 13
Een burger op basis van champignons // geserveerd op een brioche van natuurbrood // overheerlijke bbq saus // gebakken ajuin

Rib burger 13
Een zachte sparerib burger met een knipoog naar pulled pork // geserveerd op een brioche van natuurbrood // afgetopt met frisse en pikant gemarineerde kool

*alle burgers worden geserveerd met frisse koolsla, knapperige frieten met huisgemaakte mayonaise of kriel aardappeltjes met zure room.

VOOR DE KLEINTJES

burgerke 10
Een mals burgertje // geserveerd op een brioche van natuurbrood // spek // knapperige veldsla // tomaat // met frisse koolsla, frietjes en huisgemaakte mayonaise

Kippeke 9
Zacht kippenboutje // met frisse koolsla, frietjes en huisgemaakte mayonaise

Bavetteke 15
Een kleine rund filet // met frisse koolsla, frietjes en huisgemaakte mayonaise

Ribbekes 11
Een klein portie malse spareribs // met frisse koolsla, frietjes en huisgemaakte mayonaise

*toch liever kriel aardappeltjes? Geef het gerust door aan de chef.

DESSERT

Chocoladetaart 10
Overheerlijke vers gebakken chocolade taart // ambachtelijk vanille ijs // romige slagroom

Artisanaal vanille ijs met zoute karamel 6
Ambachtelijk bereid vanille ijs // een zacht romige caramel saus met toetsen van zeezout

Kaasplank 3 kazen 10
Een smeuïg trio van Morbier, Brie de mieux, Compte de jura om op bourgondische wijze uw dag af te sluiten // geserveerd met biologisch natuurbrood // appelchutney // noten

*voor de echte Bourgondiërs serveren wij een overheerlijke dessertwijn. Welke? laat u inspireren door de chef.  

*bij kleine bourgondische trek serveren wij ook een kaasplankje met 1 of 2 soorten kaas. 

EET SMAKELIJK!